tänään alkaa Täydellinen paasto =) aloitin sen itseasiassa jo eilen klo 18.00, nyt olo on ihan hyvä vaikkakin heikko ( ottaen huomioon että olen liikkunut paljon ja lopetin syömisen yhtäkkiä ).
ketkä tulevat mukaan? tää leikkiminen saa loppua, nyt minä ainakin alan oikeasti toimimaan. niin kauan, niin lukemattomia viikkoja ja kuukausia olen kärvistellyt, mutta nyt saan nopeasti tuloksia.
en välitä, vaikka heräisin sairaalassa. en välitä, vaikka heräisin taivaassa.
en välitä, heräsin sitten missä tahansa tai sitten en ollenkaan.
se alkaa, se sattuu, se on vaikeaa - mutta pidän mielessä nämä asiat jotka helpottavat älyttömästi:
- nälän kipu on vain sitä, kun rasva lähtee kehosta! älä anna sen hämätä, se tekee kaikkensa jotta saisi jäädä vyötäröllesi... olet vahvempi, onneksi.
- muista että kun joku tarjoaa herkullisen näköistä keksiä tai karkkia, niin se pieni kontrollinkadottaminen, pieni hetken mielihalu heittää sinut kuin katapultti taas kauemmaksi, lihavien ja arkisten ihmisten keskellä.
- jos pystyt ajattelemaan näin, niin olet lähempänä kuin arvaatkaan.
sinä haaveilet siitä - ja haave, että olisi kaunis henkäyksen keveä olento - vaatii sisäistä voimaa. sinulla on sisäistä voimaa, joten sinulla on myös voimaa olla SYÖMÄTTÄ!
valittaa saa ja itkeä, saa sääliä itseään ja muita...
mutta ainoa sääntö tässä pelissä on se, ettei saa SYÖDÄ.
ja nyt rukoilen ettei eräs ystäväni koskaan tule lukemaan tätä tekstiä. hän on niin rakas, ja niin lähellä kuolemaa. ja niin kaunis.